Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-29@11:58:00 GMT

نمایش صریح معضلات اجتماعی

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۶۷۵۲۵

نمایش صریح معضلات اجتماعی

پس از اکران فیلم «خروج» در قالب سینمای آنلاین که به‌دلیل شیوع ویروس کرونا و تعطیلی سینماها مسیر تازه‌ای را در نمایش فیلم‌های سینمایی ایجاد کرده، «طلا» به کارگردانی پرویز شهبازی دومین فیلمی است که این مسیر را ادامه می‌دهد. این فیلم از امروز (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت) از طریق اکران آنلاین در فیلیمو و نماوا به نمایش در خواهد آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از «طلا» برای اولین بار در جشنواره سی‌وهفتم فیلم فجر رونمایی شد اما این فیلم برخلاف فیلم‌های اول شهبازی نتوانست توقع‌ها را از این فیلمساز مؤلف برآورده کند. اگر چه «طلا» در بخش بهترین فیلمنامه کاندید دریافت سیمرغ بلورین شد اما حفره‌ در شخصیت‌پردازی پاشنه آشیل فیلم بود. اغلب منتقدان معتقد بودند که «طلا» گرچه فیلم خوش ساختی است اما با سطح کیفی «نفس عمیق»، «عیار 14» و «دربند» که فیلمنامه‌هایش را خود شهبازی نوشته فاصله دارد. با وجود این «طلا» قدمی رو به جلو نسبت به فیلم قبلی او «مالاریا» بود؛ فیلمی که البته با بردن سیزده جایزه بین‌المللی به یکی از موفق‌ترین فیلم‌های شهبازی در عرصه بین‌المللی هم تبدیل شد. در هر حال شهبازی از آن دست فیلمسازان سینمای ایران است که نمی‌شود براحتی از فیلم‌هایش چشم‌پوشی کرد و نادیده گرفت. او سبک فیلمسازی خودش را دارد و سینما برایش تعریف تجاری ندارد. فیلم‌هایش بیش از تمرکز بر وجه سرگرم‌کنندگی، تأمل‌برانگیز است. در «طلا» هم همچون آثار قبلی شهبازی، نمایش صریح معضلات اجتماعی و مسائل مربوط به جوانان در اولویت فیلمساز است. منصور (هومن سیدی) کارگری که چندین ماه حقوقش را نگرفته با تشویق‌های نامزدش دریا (نگار جواهریان) تصمیم می‌گیرند با شراکت رضا (مهرداد صدیقیان) و لیلا (طناز طباطبایی) رستوران کوچک سوپ فروشی راه بیندازند. در این میان مشکلات برادر منصور که دختری بیمار دارد و در آستانه جدایی از همسرش است او را مجبور می‌کند که برای نجات برادرزاده‌اش وارد ماجرایی شود که تمام زندگی‌اش را تحت تأثیر قرار می‌دهد. شهبازی معمولاً در فیلم‌هایش چهره‌ای تازه به سینمای ایران معرفی کرده: مریم پالیزبان و منصور شهبازی در «نفس عمیق»، نازنین بیاتی و بهرنگ علوی در «دربند»، مینا ساداتی در «عیار 14» و ساغر قناعت در «مالاریا» اما در «طلا» خبری از چهره جدید نیست. هومن سیدی، نگارجواهریان، طناز طباطبایی، احترام برومند، هدی زین‌العابدین و مهرداد صدیقیان بازیگران شناخته شده‌ای هستند که در این فیلم ایفای نقش کرده‌اند.

نویسنده و کارگردان: پرویز شهبازی
بازیگران: هومن سیدی، نگارجواهریان، طناز طباطبایی، مهرداد صدیقیان
 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۷۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم

حسینی گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی، چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم؛ لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی، چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کار‌های نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

دیگر خبرها

  • توضیح تصویری ژابی آلونسو درباره نقش‌هایش در تیم‌های مورینیو و گواردیولا / فیلم
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • اینتر ۲ - ۰ تورینو/ قهرمان به پیروزی‌هایش ادامه می‌دهد + فیلم
  • لیلا بلوکات با «خارشتر» به صحنه تئاتر می‌آید
  • دومین خبر جعلی به‌نام ایسنا طی ۲ ماه اخیر/ نظر صریح ساترا درباره یک سریال
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • از کوچه‌باغ تا باغ‌کاجی | طرشت هنوز به باغ‌هایش معروف است
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • ستاره رئال امضای هم‌تیمی‌هایش را جعل می‌کند!
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است